In-, door- en uitstroom

Goed personeel is de kracht van een organisatie. Vanuit de visie het concern Rijk als één werkgever past één betrouwbare partner op het gebied van UBR|EC O&P.

Op zoek naar de juiste persoon voor uw vacature? Tijdelijk vakbekwaam personeel nodig? UBR|EC O&P zorgt voor een effectieve en efficiënte werving en selectie van (tijdelijk) extern en intern personeel. Daarnaast begeleiden we rijksmedewerkers naar de juiste plek en zijn we uw partner en expert voor mobiliteitsvraagstukken binnen de rijksoverheid.
UBR|EC O&P organiseert de gezamenlijke werving voor álle vacatures van het Rijk en werkt aan het neerzetten van het Rijk als aantrekkelijke werkgever.

UBR|EC O&P doet veel onderzoek naar uw doelgroep en houdt de ontwikkelingen bij op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, mobiliteit, (digitale) media, loopbaanontwikkeling en HRM . Naast het uitvoeren van opdrachten van departementen geven we trainingen en workshops. Ook bieden we loopbaantrajecten aan zoals het Rijkstraineeprogramma of het Loopbaantraject voor rijksmedewerkers.Zoeken
Expertisecentrum Organisatie en Personeel (EC O&P)